Відро Tesli 12 л

Модель: Ведро 12 л
Виробники Tesli
Артикул: 011129
Наявність:

₴1460 грн.


Короткі характеристики
Тип відро
Висота 360 мм
Діаметр 305 мм
Спосіб оплати Оплата готівкою, Visa/MasterCard, безготівковими
Всі характеристики

Для виготовлення відра використана термована деревина і комплектуючі з нержавіючої сталі. Дане поєднання наділяє виріб такими властивостями, як вологостійкості, міцність, стильний зовнішній вигляд.
Є загальні правила по запарюванню віника, відступати від яких не рекомендується. Перед розпаркою (замочуванням) віник вимити і обмити. Листя не повинно бути розкисшим і в'ялим. Важливо в процесі розпарювання постійно контролювати їх стан. Воду з настоєм краще не виливати, а використовувати її для миття голови. Ця процедура зміцнює коріння волосся, надає волоссю неповторний аромат і позбавляє від лупи. Віник з свіжих гілок розпарювати не можна. Досить обполоснути його під душем від бруду.

Перед тим, як використовувати сухий віник в парильні, його слід обполоснути і покласти у відро з холодною водою на кілька хвилин. Після цього слід дістати віник з холодної води і покласти на пару хвилин в теплу воду. Потім слід до теплої води додати гарячу воду і накрити віник кришкою або ще одним відром. Через десять або п'ятнадцять хвилин віник вже буде готовий до використання. Якщо ж відразу помістити віник в гарячу воду, то його листя миттєво осипеться. Не слід також довго тримати віник в гарячій воді, так як він може перепаритися і стати липким. При пересушуванні віника в парильні, його слід помістити в парилку на кілька хвилин в окріп, а потім просто потримати над гарячими каменями. Таким чином, віник стане м'якше, і його сміливо можна використовувати.


Характеристики

Тип відро
Висота 360 мм
Діаметр 305 мм
Спосіб оплати Оплата готівкою, Visa/MasterCard, безготівковими
Гаранія 6 місяців
Країна виробника Україна
Матеріал відра термована липа, вільха
Матеріал кріпильних деталей нержавіюча сталь
Об `єм 12 л
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Captcha


Рекомендуємо подивитися